Luhti 6-8h Lankku ruokapöytä 216 x 89

1,390.00 

Käinby 1925, Luhti-sarjan harmaa / rusehtava, kulunut, täyspuu lankkukantinen ruokapöytä  6 – 8 hengelle.  ruokapöydän rungossa on käsin kaiverrettu Käinby 1925 logo.

Varasto loppu

Käinby 1925, Luhti-sarjan kuluneen harmaaseen, suureen ruokapöytään mahtuu hyvin 6 – 8 henkilöä. 3 istumaan molemmille sivuille ja vielä yhdet molempiin päihin. Kapeita tuoleja mahtuu jopa 4 / sivu.

Lankkukantinen ruokapöytä on sävyltään harmaa ja kauniisti kulunut. Kulutukset näkyvät eri kohdista eri lailla ja tämä saa aikaan kauniin kokonaisuuden, jossa on luonnetta ja elämää. Tämän lankkupöydän rungossa on käsin kaiverrettu Käinby 1925 logo. Kannen päätylankku on puutapitettu. Ruokapöytä on vankka rakenteinen, täynnä luonnetta ja sen voi helposti yhdistää moneen sisustustyyliin.

Koko: 216cm x 89cm, kannen paksuus noin 2,8cm. Korkeus 75cm (vapaa korkeus 63,5cm)

Väri:Harmaa / rusehtava, kulunut. Runko ja jalat kuluneen valkoinen

Materiaali: Kansi on mänty lankkua. Runko ja jalat kierrätettyä mäntyä.

Hoito-ohje: Kannen uudelleen vahaus noin 6kk välein (käsittely kestää noin 10 min + 6h kuivumista) Runkoa ja jalkoja ei tarvitse vahata uudelleen.

Juuri tätä ruokapöytää on vain yksi kappale, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Saman kaltaisia tuotteita löytyy tai on mahdollista valmistaa, mutta juuri tämä ruokapöytä on uniikki.

Jos tuote on kiinnostava, mutta haluaisit kuitenkin jotain muutoksia tai jotain hieman erilaista, niin ota meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com voimme suunnittella ja valmistaa sinulle juuri sellaisen Käinby 1925 tuotteen kuin haluat. Lisätietoa ”made for you” osiossa.

Lisätiedot

Mitat 216 × 89 × 75 cm (senttimetri)