Aava ruokapöytä 190 x 98,5

1,190.00 

Käinby 1925, Aava-sarjan harmaan valkoinen täyspuu ruokapöytä. Pöydän ääreen mahtuu hyvin 6 – 8 istuinta. Ruokapöydän kansi on harmaan sävyinen ja sen pinta on ajopuuta muistuttava. Runko ja jalat ovat kuluneen valkoiset.  Jalat on 8cm paksut ja ne kapenevat kahdelta sivulta alaspäin. Runko ja jalat on viimeistelty pellavaöljyä sisältävällä mehiläisvahalla. Pöydän kannessa on kaksi kerrosta keittiövahaa. Käinby 1925 on signeerattu rungon vasempaan reunaan.

Varasto loppu

Käinby 1925, Aava-sarjan harmaa valkoinen täyspuu ruokapöytä. Pöydän ääreen mahtuu hyvin 6 – 8 istuinta. Ruokapöydän kansi on harmaan sävyinen ja sen pinta on ajopuuta muistuttava. Runko ja jalat ovat kuluneen valkoiset.  Jalat on 8cm paksut ja ne kapenevat kahdelta sivulta alaspäin. Runko ja jalat on viimeistelty pellavaöljyä sisältävällä mehiläisvahalla. Pöydän kannessa on kaksi kerrosta keittiövahaa. Käinby 1925 on signeerattu rungon vasempaan reunaan.

Pöydän jalat on irrotettavat ja niissä on valmiiksi huopatassut.

Koko: kansi: 190cm x 98,5cm. Korkeus 75,5cm/vapaa korkeus 63,5cm. Pitkänsivun jalkojen väli istuinkorkeudelta mitattuna 162cm.

Väri: Ajopuun harmaa kansi ja kuluneen valkoinen runko ja jalat

Materiaali: Kierrätettyä mäntyä

Hoito-ohjeet: Kannen uudelleen vahaus noin 6kk välein (käsittely kestää noin 10 min + 6h kuivumista) Runkoa ja jalkoja ei tarvitse vahata uudelleen.

Juuri tätä ruokapöytää on vain yksi kappale, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Saman kaltaisia tuotteita löytyy tai on mahdollista valmistaa, mutta juuri tämä pöytä on uniikki.

Jos tuote on kiinnostava, mutta haluaisit kuitenkin jotain muutoksia tai jotain hieman erilaista, niin ota meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com voimme suunnittella ja valmistaa sinulle juuri sellaisen Käinby 1925 tuotteen kuin haluat. Lisätietoa “made for you” osiossa.

Lisätiedot

Mitat 190 × 98.5 × 75.5 cm (senttimetri)