Ostoskori
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Usein kysyttyä

Tuotteiden nouto/toimitus

Tuotteiden nouto? Muut toimitus mahdollisuudet?

Nouto suoraan toimipaikastamme: Käinby 1925/made in home, Vestrantie 7, 01750 Vantaa. Sovi noudosta, kainby1925@gmail.com tai yhteydenotto lomakkeella joka on yhteystiedot osiossa tai puhelimitse Kim Henriksson p. 040 5324789.  Toimitamme sovitusti tuotteita myös kotiin Käinby 1925 pakettiautolla. Sovittehan kuljetuksesta erikseen. Tai asiakas voi itse järjestää haluamansa kuljetustavan.

Kuinka kauan kestää, että tuotteen voi noutaa? Entä toimitus?

Kainby1925 puutuotteissa ilmoitamme tuotteen valmistusajan ja nouto aina sopimuksen mukaan. Heaven Linen pellavatuotteissa joko verkkokaupasta tilaus Postin tai muun vastaavan logistiikkayrityksen noutopisteeseen tai toimitus kotiin onnistuu. Lisäksi myös nouto Vestrantieltä onnistuu sovittaessa. Ota yhteyttä numeroon 040 5324789

Toimitatteko ulkomaille?

Tämä voi olla tapauskohtaisesti mahdollista. Pyydämme, että sovit asiasta ennen tilauksen tekoa Kimin kanssa p. 040 5324789 tai yhteydenotto lomakkeella joka on yhteystiedot osiossa tai kainby1925@gmail.com Ulkomaan toimitus kustannukset tulee asiakkaan maksaa itse.

Maksaminen

Mitkä maksutavat käyvät?

Voi maksaa tuotteet laskulla itse omassa verkkopankissasi. Maksuehto on 7pv. Maksu tulee näkyä tilillämme ennen tuotteen noutoa. Tai voit maksaa tuotteen noudettaessa: Käinby 1925/made in home, Vestrantie 7, 01750 Vantaa. Noudettaessa maksutapoina käyvät: Käteinen, pankkikortti, Visa, Master Card, Electron.

Onko nettikaupastanne ostaminen turvallista?

Kyllä on. Käytämme Klarna Checkout maksuliikennetarjoajaa, joka on luotettava ja hyvin tunnettu.

Voit maksaa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Maksa myöhemmin joko 30-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Sinä ostat. Sinä päätät.

Tilaus ja palautus

Kuinka teen tilauksen?

Valmiina olevista tuotteista voit tehdä tilauksen suoraan netti kaupassamme -> saat tilausvahvistuksen.

Tai jos haluat tehdä tilauksen mittatilaus huonekalusta ”made for you” niin ota meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com tai yhteydenotto lomakkeella joka on yhteystiedot osiossa. Otamme sinuun heti yhteyttä kun saamme viestisi.

Minulla on kysymys tilauksestani, keneen olen yhteydessä?

Ota meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com tai yhteydenotto lomakkeella joka on yhteystiedot osiossa. Tai vaihtoehtoisesti puhelimitse Kim Henriksson p. 040 5324789.

Kuinka voin perua tilaukseni?

Ottamalla meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com tai yhteydenotto lomakkeella joka on yhteystiedot osiossa. Tai vaihtoehtoisesti puhelimitse Kim Henriksson p. 040 5324789.

Kuinka voin palauttaa tuotteen?

Ottamalla meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com tai yhteydenotto lomakkeella joka on yhteystiedot osiossa. Tai vaihtoehtoisesti puhelimitse Kim Henriksson p. 040 5324789.

Mittatilaus huonekalut "made for you"

Kuinka kauan valmistus kestää

Tuotteen valmistuksen kesto riippuu tuotteesta ja tilausjonosta. Suosittelemme tiedustelemaan tarkemmin tapauskohtaisesti. Voit kertoa oman toiveesi valmistumis ajasta, otamme sen varmasti huomioon ja pyrimme saamaan tuotteen teille valmiiksi mahdollisimman pian toiveidenne mukaan. kainby1925@gmail.com tai yhteydenotto lomakkeella joka on yhteystiedot osiossa. Tai vaihtoehtoisesti puhelimitse Kim Henriksson p. 040 5324789.

Kuinka maksu tapahtuu? Onko ennakkomaksua?

Kyllä pyydämme mittatilaus huonekalusta ennakkomaksun 20% (ennakko maksua ei palauteta). Maksu suoritetaan siinä vaiheessa kun tuotteen varsinainen työstö alkaa. Loppu osa 80% maksetaan tuotteen noudon yhteydessä.

Search
Close this search box.