Ostoskori
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Käinby 1925 Stadika puista valmistettu penkki

Penkki

Kansi on kevyt hiottu niin, että vanha ahavoitunut pinta näkyy mahdollisimman hyvin ja kannen kaikki pinnat on viimeistelty läpinäkyvällä antiikkivahalla. Alapuolen ”sidospuu” joka pitää kaikki rimat paikallaan, on tehty myös stadionpenkkipuusta, eli kansi on kokonaisuudessaan vain stadikapuuta :) Reunimmaiset puut on noin 5mm korkeammat kuin keskipuut, niin se tekee ”bärsseelle” erittäin miellyttävän muodon istua, näkyy hyvin päätykuvassa.

Runko on kierrätys koivupuuta, eli erittäin kovaa puuta ja jalat on valmistettu kierrätys mäntypuusta…100% kierrätysmateriaaleista valmistettu penkki. Runko ja jalat on maalattu valkoiseksi. Jalat ja runko on viimeistelty pellavaöljyä sisältävällä mehiläisvahalla.

Penkistä löytyy paikka no 36 joka on tulevalle saajalle erittäin merkityksellinen ja pääsin sinne vielä piilottamaan tulevalla saajalla aikoinaan olleen pelinumeron.

 

STADILAINEN

        ”Jos synnynmestas on tää Hesa, niin ootsä kondikses tai klesa, aina muistat griinaa, sjungaa, aina muistat skriitas bungaa. Oot sit klaari taikka snadis, muista aina tää on Stadis.”

Slangi-jengin arkistosta

 

Käinby1925 Stadika penkki 3

Käinby1925 Stadika penkki 4

Käinby1925 Stadika penkki 5

Käinby1925 Stadika penkki 6

 

Search
Search
Close this search box.