Ostoskori
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tarinamme

Käinby 1952

Käinby1925 merkin tarina alkoi, kun muutimme perheeni kanssa vuonna 2007 Vantaan Keimolan vanhaan ruotsinkieliseen kansakouluun. Vanha puinen koulu oli suurperheemme suuri unelmaprojekti ja nyt se on meidän rakkaudella tehty koti. x

kainby1925_home

Olen kasvanut vanhan puulelutehtaan nurkissa ja sieltä on varmaankin tullut intohimon kipinä puusta rakentamiseen ja pikkuhiljaa sisustamiseen. Puulla tarkoitan vain ja ainoastaan täyspuuta, vanhaa, kestävää, ikuista puuta, josta henkii sen elämä. Elämän jäljet saa näkyä.

Koska kotimme mittasuhteet olivat poikkeukselliset, oli huonekalujen etsiminen haastavaa. Halusimme meidän näköisiämme huonekaluja, jotka kunnioittavat vanhan koulun tunnelmaa ja olivat mittasuhteiltaan huoneisiin sopivat. Ensimmäiseksi päätin tehdä itse olohuoneen pöydän. Ja siitä kaikki sitten alkoikin… Rakensin lähes kaikki huonekalut kodissamme itse.

Nyt valmistan sinulle Käinby1925 tuotemerkillä, Vantaan Keimolassa käsintehtyjä huonekaluja. Pyrin, että Käinby1925 huonekaluissa on aina jotain oikeasti vanhaa. Vanhaa materiaalia kunnioittaen ja muokkaamalla saadaan tuotteelle aito tunnelma ja tarina.

Voit tilata juuri sinun kotiisi mittojen mukaan tehtyjä huonekaluja tai voit löytää valmistuotteistamme jotain, mitä olet aina halunnut. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro haaveesi. Autamme suunnittelussa ja teemme sinulle unelmiesi puuhuonekalut. Vanhaa kunnioittaen kohti kestävää tulevaisuutta… 

Olemme jo pidempään miettineet mitä muuta Käinby1925 voisi olla ja siitä lähti haave Heaven Linen pellava lakanoista. Voiko olla mukavampaa materiaalia kuin pellava. Heti alussa päätimme, että kaikkien Heaven Linen tuotteiden pitää tuntua siltä, kuin ne olisi juuri haettu “mummon kaapista” ilman pehmentäviä kemikaaleja ja lakanoiden pitää tuottaa niin vähän pakkausjätettä kuin mahdollista. Lisäksi tärkeää oli, että ompelimon pitää löytyä Euroopasta.

Haaveista tuli totta ja nyt ne ovat täällä. Rouhean pehmeäksi “vintage” kivipestyt Heaven Linen pellava pussilakanat ja tyynyliinat, jotka vain paranevat pesussa ja rakastavat aikaa.

Heaven Linen pellavasta

Kaikki Käinby1925 Heaven Linen pellavatuotteet tulevat meille ilman yksittäisiä pakkausmuoveja, näin saamme muovijätteemme minimiin. Valmiit tuotteet paketoimme helposti kierrätettäviin paperipusseihin. Kaikki painatukset lakanoihin ja pakkausmateriaaleihin teemme itse käsityönä Vantaan Keimolassa.

  • Pellava lämmittää kylmällä ja tuntuu viileältä, kun on kuuma.
  • Pellava on 100% luonnonkuitu, vahva kulutusta kestävä materiaali, joka hylkii likaa.
  • Pellava vain paranee pesu pesulta.
  • Pellava imee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti.
  • Pellavan kuitu on antibakteerinen ja luonnostaan allergisoimaton.
  • Pellava rypistyy kauniisti, koska sen kuitu on vahva ja joustamaton. Valmiiksi mukavan ryppyinen kivipesty pellava on rento, helppo hoitaa ja ajaton materiaali.
  • Pellava on myös ekologinen valinta, sillä se tarvitsee vain luonnollista sadetta eikä lainkaan keinokastelua. Näin säästämme pohjavettä.
  • Heaven Linen pellava valmistetaan Öko-Tex-standardien mukaan Euroopassa.

…joten pellavaa käyttämällä kunnioitat luontoa ja mikä parasta, näissä on taivaallisen ihana nukkua :)

Näillä mennään kohti kestävää tulevaa…

Kimi

Käinby1925 / Heaven Linen Oy

Search
Close this search box.