Ostoskori
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Huonekalut - made for you

Valmistamme ruokapöydät, olohuoneen pöydät, penkit ja jakkarat usein asiakkaan tarpeiden mukaan mittatilaustyönä.

Kerro meille mistä haaveilet, lähetä kuvia tai pyydä meitä suunnittelemaan juuri sellainen huonekalu, jota kotisi tarvitsee. Tuote voi olla samankaltainen, kuin jo valmiina oleva tuotteemme tai jotain aivan muuta.

Olemme luoneet huonekaluillemme mallistosarjat eri tyylisuuntien mukaan.
Mallistosarjat ovat AavaAhjoLuhti sekä Villa.

Käinby1925 Aava – Aava-sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraation vanhasta ajopuusta ja sen luonteikkaasta pinnasta. Pinnan väritys on harmaasävyinen.

Käinby1925 Ahjo – Ahjo-sarjan tuotteita kuvaa parhaiten industrial henkinen tunne sekä väri. Väriltään kulunutta mustaa ja tummia puun sävyjä.

Käinby1925 Luhti – Luhti-sarjassa on tuotteiden pinta henkii arvokkaasti ikääntynyttä sekä elämää nähnyttä tunnelmaa. Pintakäsittelynä käytetään erittäin laadukkaita puuvahoja.

Käinby1925 Villa – Villa-sarjan tuotteet henkivät valoa ja puhtaita linjoja. Valkeat puupinnat ovat aavistuksen kuluneita.

Olemme tehneet tilauksesta monenlaisia huonekaluja kuten, ruokapöytiä, olohuoneen pöytiä, tv-tasoja, kirjoituspöytiä, kassatiskin, vaaterekkejä, penkkejä, ym… Kuvia valmistuneista tuotteista löytyy Tilattujen tuotteiden galleria osiosta.

Ja näin projekti etenee:
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kainby1925@gmail.com.
Viestissä tulisi käydä ilmi seuraavat asiat tai ainakin jotain näistä:

  • Yhteystietonne
  • Kuvaus, että minkälaisen tuotteen haluaisit (mitat, väri/pinta, materiaali)
  • Toivottu valmistumisaika
  • Kuva / esimerkkikuva unelmiesi tuotteesta olisi eduksi

Saatuamme viestin otamme teihin yhteyttä ja mietitään yhdessä kuinka projekti etenisi. Jokainen huonekalu ja asiakas on yksilöllinen, joten teemme huonekalun kunnioittaen asiakkaan toiveita sekä Käinby 1925 merkkiä.

Valmistus – Tuotteet valmistaa Kim Henriksson omassa verstaassa juuri sinulle, toiveesi mukaan. Made in home.

Materiaalit – Kierrätämme vanhaa ja luomme uutta. Eli käytämme sekä vanhaa että uutta täyspuuta. Meille on tärkeää, että tuotteemme on käsin tehty ja tuotteillamme on aina tarina.

Hinta – Tuotteen hinta riippuu monesta asiasta, kuten materiaalista ja ajasta. Annamme teille tarkemman hintatiedon, kun tiedämme tarkemmin minkälaisen tuotteen haluaisit sekä kauan sen valmistamiseen kuluu aikaa.

Huonekalujen toimitusvaihtoehdot. Nouto tai kysy kuljetustarjous Kimiltä kainby1925@gmail.com tai puhelimitse 040 532 4789.

Ota siis yhteyttä, kun haluat laadukkaan uniikin huonekalun.

Alla kuvia erilaisista pinnoista:

Kuvia eriasteisista kulutusasteista:

Tarkempaa tietoa työskentelystämme:

Kaikki Käinby 1925 huonekalut valmistetaan täyspuusta. Puulaatuina käytetään vanhaa mäntyä, mutta joskus myös muita puulaatuja. Riippuu materiaali toiveista sekä saannista esim. koivua, akasiapuuta ja tammea. Erityisesti koivu ja tammi ovat vaikeampia löytää, niin valmistusaikaa kannattaa varata reilusti mäntypöytää enemmän. Materiaaleja, joita ei käytetä on MDF levy, kovalevy, eikä muitakaan keinokuitulevyjä.

Työvaiheet tehdään käsityökaluilla puukko, käsisaha, suorakulma, akkuporakone… koska vain käsityökoneilla päästään lähimmäksi tavoiteltua ”ei niin siloteltua” lopputulosta. Pyrimme korostamaan puun luontaisia ”virheitä” ja aitoja kulumia. Korostaen saadaan aikaiseksi yksilöllisempi, kauniimpi sekä elävämpi lopputulos.

Sävyt ja värit tuotteisiin tehdään vain maaleilla tai vahoilla. Ei koskaan kuultomaaleilla, lakoilla tai petsiväreillä. Vahoilla voidaan korostavat puun luontaisia muotoja ja vahattu pinta tuntuu aina lämpimälle.Vaha myös suojaa hyvin kulutuksilta.

Kulutukset  teemme erilaisilla hionta ja pintakulutus tekniikoilla käsityökaluilla, joten kahta täysin samanlaista tuotetta ei ole olemassa. Eriasteisilla kulutuksilla saadaan sama tuote näyttämään hyvin rauhalliselle tai erittäin persoonalliselle, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pyrimme koko ajan kehittämään kulutustekniikoita parempaan ja ”oikeasti kuluneeseen” suuntaan, mutta esimerkiksi happoja emme suostu käyttämään.

Kaikki tuotteemme loppukäsitellään / suojataan huonekalu- ja pintavahoilla. Runko-osissa ja maalatuilla osilla suosimme pellavaöljyä sisältäviä puuvahoja. Ruokapöytien ja maalattujen penkkien / kovaa kulutusta vaativien kansien pinnat käsittelemme keittiötasovahoilla vähintään kahteen kertaan.

– Uutta sisustamista vanhalla maustaen.

Valmistamme ruokapöydät, olohuoneen pöydät, penkit ja jakkarat usein asiakkaan tarpeiden mukaan mittatilaustyönä.

Kerro meille mistä haaveilet, lähetä kuvia tai pyydä meitä suunnittelemaan juuri sellainen huonekalu, jota kotisi tarvitsee. Tuote voi olla samankaltainen, kuin jo valmiina oleva tuotteemme tai jotain aivan muuta. Olemme luoneet huonekaluillemme mallistosarjat eri tyylisuuntien mukaan. Mallistosarjat ovat Aava, Ahjo, Luhti sekä Villa. Käinby1925 Aava – Aava-sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraation vanhasta ajopuusta ja sen luonteikkaasta pinnasta. Pinnan väritys on harmaasävyinen. Käinby1925 Ahjo – Ahjo-sarjan tuotteita kuvaa parhaiten industrial henkinen tunne sekä väri. Väriltään kulunutta mustaa ja tummia puun sävyjä. Käinby1925 Luhti – Luhti-sarjassa on tuotteiden pinta henkii arvokkaasti ikääntynyttä sekä elämää nähnyttä tunnelmaa. Pintakäsittelynä käytetään erittäin laadukkaita puuvahoja. Käinby1925 Villa – Villa-sarjan tuotteet henkivät valoa ja puhtaita linjoja. Valkeat puupinnat ovat aavistuksen kuluneita. Olemme tehneet tilauksesta monenlaisia huonekaluja kuten, ruokapöytiä, olohuoneen pöytiä, tv-tasoja, kirjoituspöytiä, kassatiskin, vaaterekkejä, penkkejä, ym… Kuvia valmistuneista tuotteista löytyy Tilattujen tuotteiden galleria osiosta.   Ja näin projekti etenee: Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kainby1925@gmail.com. Viestissä tulisi käydä ilmi seuraavat asiat tai ainakin jotain näistä:
  • Yhteystietonne
  • Kuvaus, että minkälaisen tuotteen haluaisit (mitat, väri/pinta, materiaali)
  • Toivottu valmistumisaika
  • Kuva / esimerkkikuva unelmiesi tuotteesta olisi eduksi
Saatuamme viestin otamme teihin yhteyttä ja mietitään yhdessä kuinka projekti etenisi. Jokainen huonekalu ja asiakas on yksilöllinen, joten teemme huonekalun kunnioittaen asiakkaan toiveita sekä Käinby 1925 merkkiä. Valmistus – Tuotteet valmistaa Kim Henriksson omassa verstaassa juuri sinulle, toiveesi mukaan. Made in home. Materiaalit – Kierrätämme vanhaa ja luomme uutta. Eli käytämme sekä vanhaa että uutta täyspuuta. Meille on tärkeää, että tuotteemme on käsin tehty ja tuotteillamme on aina tarina. Hinta – Tuotteen hinta riippuu monesta asiasta, kuten materiaalista ja ajasta. Annamme teille tarkemman hintatiedon, kun tiedämme tarkemmin minkälaisen tuotteen haluaisit sekä kauan sen valmistamiseen kuluu aikaa.

Huonekalujen toimitusvaihtoehdot. Nouto tai kysy kuljetustarjous Kimiltä kainby1925@gmail.com tai puhelimitse 0405324789.

Ota siis yhteyttä, kun haluat laadukkaan uniikin huonekalun.   Alla kuvia erilaisista pinnoista: Kuvia eriasteisista kulutusasteista:   Tarkempaa tietoa työskentelystämme: Kaikki Käinby 1925 huonekalut valmistetaan täyspuusta. Puulaatuina käytetään vanhaa mäntyä, mutta joskus myös muita puulaatuja. Riippuu materiaali toiveista sekä saannista esim. koivua, akasiapuuta ja tammea. Erityisesti koivu ja tammi ovat vaikeampia löytää, niin valmistusaikaa kannattaa varata reilusti mäntypöytää enemmän. Materiaaleja, joita ei käytetä on MDF levy, kovalevy, eikä muitakaan keinokuitulevyjä. Työvaiheet tehdään käsityökaluilla puukko, käsisaha, suorakulma, akkuporakone… koska vain käsityökoneilla päästään lähimmäksi tavoiteltua ”ei niin siloteltua” lopputulosta. Pyrimme korostamaan puun luontaisia ”virheitä” ja aitoja kulumia. Korostaen saadaan aikaiseksi yksilöllisempi, kauniimpi sekä elävämpi lopputulos. Sävyt ja värit tuotteisiin tehdään vain maaleilla tai vahoilla. Ei koskaan kuultomaaleilla, lakoilla tai petsiväreillä. Vahoilla voidaan korostavat puun luontaisia muotoja ja vahattu pinta tuntuu aina lämpimälle.Vaha myös suojaa hyvin kulutuksilta. Kulutukset  teemme erilaisilla hionta ja pintakulutus tekniikoilla käsityökaluilla, joten kahta täysin samanlaista tuotetta ei ole olemassa. Eriasteisilla kulutuksilla saadaan sama tuote näyttämään hyvin rauhalliselle tai erittäin persoonalliselle, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pyrimme koko ajan kehittämään kulutustekniikoita parempaan ja ”oikeasti kuluneeseen” suuntaan, mutta esimerkiksi happoja emme suostu käyttämään. Kaikki tuotteemme loppukäsitellään / suojataan huonekalu- ja pintavahoilla. Runko-osissa ja maalatuilla osilla suosimme pellavaöljyä sisältäviä puuvahoja. Ruokapöytien ja maalattujen penkkien / kovaa kulutusta vaativien kansien pinnat käsittelemme keittiötasovahoilla vähintään kahteen kertaan. – Uutta sisustamista vanhalla maustaen.
Search
Close this search box.