Aava betoniharmaa ruokapöytä 190 x 98

1,190.00 

Käinby 1925, Aava-sarjan ruokapöytä betoniharmaalla kannella ja kuluneen mustalla täyspuu rungolla. Pöydän ääreen mahtuu hyvin 6 – 8 istuinta. Ruokapöydän kansi on betoninharmaan sävyinen ja sen pinta on ajopuuta muistuttava. Runko ja jalat ovat kuluneen mustat.  Jalat on 8cm paksut ja ne kapenevat kahdelta sivulta alaspäin. Runko ja jalat on viimeistelty tummalla antiikkivahalla. Pöydän kannessa on kaksi kerrosta keittiövahaa. Käinby 1925 on signeerattu rungon vasempaan reunaan.

Varasto loppu

Käinby 1925, Aava-sarjan ruokapöytä betoniharmaalla kannella ja kuluneen mustalla täyspuu rungolla. Pöydän ääreen mahtuu hyvin 6 – 8 istuinta. Ruokapöydän kansi on betoninharmaan sävyinen ja sen pinta on ajopuuta muistuttava. Runko ja jalat ovat kuluneen mustat. Jalat on 8cm paksut ja ne kapenevat kahdelta sivulta alaspäin. Runko ja jalat on viimeistelty tummalla antiikkivahalla. Pöydän kannessa on kaksi kerrosta keittiövahaa. Käinby 1925 on signeerattu rungon vasempaan reunaan.

Pöydän jalat on irrotettavat ja niissä on valmiiksi huopatassut.

Koko: kansi: 190cm x 98cm. Korkeus 75cm/vapaa korkeus 64cm. Pitkänsivun jalkojen väli istuinkorkeudelta mitattuna 161cm.

Väri: Betoniharmaa ajopuuta muistuttava kansi ja kuluneen musta runko ja jalat

Materiaali: Kierrätettyä mäntyä

Hoito-ohjeet: Kannen uudelleen vahaus noin 6kk välein (käsittely kestää noin 10 min + 6h kuivumista) Runkoa ja jalkoja ei tarvitse vahata uudelleen.

Juuri tätä ruokapöytää on vain yksi kappale, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Saman kaltaisia tuotteita löytyy tai on mahdollista valmistaa, mutta juuri tämä pöytä on uniikki.

Jos tuote on kiinnostava, mutta haluaisit kuitenkin jotain muutoksia tai jotain hieman erilaista, niin ota meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com voimme suunnittella ja valmistaa sinulle juuri sellaisen Käinby 1925 tuotteen kuin haluat. Lisätietoa “made for you” osiossa.

Lisätiedot

Mitat 190 × 98 × 75 cm (senttimetri)