Aava valkoinen pyöreä pöytä 109cm

890.00 

Käinby 1925, Aava-sarjan valkoinen pyöreä ruokapöytä. Kannen halkaisija on 109cm ja sen reunassa on hieno puunsyiden ja oksien luonnollinen kuviointi. Kannen paksuus on 3cm ja se on kierrätys mäntyä. Jalkana on valkoinen antiikkivaha pintainen kierrätys valurauta jalka.

Varasto loppu

Käinby 1925, Aava-sarjan valkoinen pyöreä ruokapöytä. Kannen halkaisija on 109cm ja sen reunassa on hieno vanha koristejyrsitty reuna, missä näkyy kauniisti puunsyiden ja oksien luonnollinen kuviointi. Kannen paksuus on 3cm ja se on kierrätys mäntyä. Pöydän ääreen mahtuu hyvin 4 jopa 6 istuinta. Ruokapöydän kansi on valkoinen ja sen pinta on ajopuuta muistuttava. Jalkana on valkoinen kierrätys valurauta jalka. Jalan leveys alhaalla 61cm ja sen pinta on viimeistelty värittömällä antiikkivahalla. Pöydän kannessa on kaksi kerrosta antiikkivahaa. Käinby1925 on signeerattu vaalean harmaalla kannen alapuolelle.

Pöydän jalassa on valmiiksi huopatassut.

Koko: kansi: 109cm. Korkeus 76cm/vapaa korkeus 73cm.

Väri: Valkoinen, Aava pintainen.

Materiaali: Kansi kierrätettyä mäntyä ja jalka kierrätys valurautaa.

Hoito-ohjeet: Kannen uudelleen vahaus noin 6kk välein (käsittely kestää noin 10 min) Jalkaa ei tarvitse vahata uudelleen.

Juuri tätä ruokapöytää on vain yksi kappale, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Saman kaltaisia tuotteita löytyy tai on mahdollista valmistaa, mutta juuri tämä pöytä on uniikki.

Jos tuote on kiinnostava, mutta haluaisit kuitenkin jotain muutoksia tai jotain hieman erilaista, niin ota meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com voimme suunnittella ja valmistaa sinulle juuri sellaisen Käinby 1925 tuotteen kuin haluat. Lisätietoa “made for you” osiossa.

Lisätiedot

Mitat 109 × 76 cm (senttimetri)