Ostoskori
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Nuorin suojelijoista

Olipa kerran, kaukana Espoossa hallitsijapariskuntana Alaskanmalamuutti ja Valkoinenpaimenkoira, jotka saivat kauan toivotun suvunjatkajan alkuvuodesta 2009. Tuo perheen uusi touhukas ja villi pikku prinssi muistutti päivä päivältä enemmän vanhempien esi-isiä monen sukupolven takaa ja siksi oli luonnollista, että tämä uusi touhukas saikin nimekseen kaukaisen maan isovanhempien Susien mukaan… Gorki.

3

Jo muutaman kuun ikäisenä se päätti, että vaikka olen ehkä Pohjois-Euroopan suloisin, niin minusta tulee vahvin ja paras vahtikoira ikinä ja suojelen perhettäni paremmin kuin yksikään ritari aiemmin. Silmieni sini olkoon merkkinä tästä lupauksesta… se mietti vähän aikaa ja lisäsi, ja vähän ruskeakin, sainhan lahjana toisen silmän puoliksi äidiltä ja puoliksi isältä, siksi sen värit on kuin pala jäätä ja pala maata, puoliksi sininen ja puoliksi ruskea.

4

Vuodet on vierineet ja antamaansa lupausta se ei olisi paremmin voinut täyttää. Vielä tänäkin päivänä Gorki suojelee ja pitää kauan sitten antamaansa lupaustaan.

…ja jos liikut oikein hiljaa Länsi Vantaalla, Keimolan kylässä, saatat vieläkin kuulla tuon pyyteettömän paimenen lupauksen suojelusta.

Gorki, nuorin perheemme lemmikeistä.

5

Kimi

 

Search
Search
Close this search box.