Ostoskori
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Köyhät ritarit

Tänä sateisena maanataina uskallaudun, kirjoitan elämäni ensimmäisen blogi kirjoituksen ja paljastan teille yhden herkullisimmista resepteistäni. Köyhät ritarit. Tässä resepti jonka tuoksu paistettaessa on makean houkutteleva… ja maku on mehukas. Täydellistä mansikkahillon ja kermavaahdon kera. Resepti on helppo ja varmasti kaiken ikäisten mieleen.

Reseptien julkaisu on muuten todella jännittävää ja aika henkilökohtaista puuhaa. Toivottavasti pidätte. En ole mikään leipuri tai kokki vaan haluan tehdä perheelleni ja ystävilleni helposti herkullisia makunautintoja.

Köyhät Ritarit

4        Paksuhkoa viipaletta pullapitkoa

3        Munan keltuaista

0,6dl Tomusokeria

1tl       Vaniljasokeria

1,5dl   Maitoa

Voita paistamiseen

Päälle:

Kermavaahtoa

Mansikkahilloa

 

Ohje:

Viipaloi pulla.

Sekoita Keltuaiset, Tomusokeri ja Vaniljasokeri yhteen suurehkossa kulhossa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Laita pulla siivut (1 tai 2 kerrallaan, jotta seos imeytyy tasaisesti) kulhoon. Anna imeytyä hetki ja käännä ympäri. Anna olla vielä pieni hetki. Paista viipaleet molemmin puolin paistinpannulla. Käytä paistamiseen voita.

Tarjoile köyhä ritari hieman lämpimänä, mansikkahillon ja kermavaahdon kera. * Tuoreet mansikat ja mustikat sopivat myös mansikkahillon sijasta.

Kirsi

Search
Search
Close this search box.