Aava pyöreä pöytä 80cm

560.00 

Käinby1925 Aava-sarjan pyöreä pöytä. Kannen halkaisija on 80cm ja sen reuna on pyöreä linjainen. Kannen paksuus on 3cm ja se on kierrätys mäntyä. Jalkana on musta antiikkivaha pintainen kierrätys valurauta jalka.

Varasto loppu

Käinby1925 Aava-sarjan pieni pyöreä kahvi tai ruokapöytä. Kannen halkaisija on 80cm ja sen reuna on pyöreä linjainen. Kannen paksuus on noin 3cm ja se on kierrätys mäntyä. Pöydän ääreen mahtuu hyvin 2 – 3 istuinta. Pöydän kansi on harmahtava ja sen pinta muistuttaa ajopuuta. Jalkana on musta kierrätys valurauta jalka. Jalan leveys alhaalla noin 40cm ja sen pinta on viimeistelty tummalla antiikkivahalla. Pöydän kannessa on kaksi kerrosta keittiötasovahaa. Käinby1925 on signeerattu valkoisella kannen alapuolelle.

Pöydän jalassa on valmiiksi huopatassut.

Koko: kansi: 80cm. Korkeus 75cm/vapaa korkeus 72cm.

Väri: Kansi ajopuun harmahtava ja jalka antiikin musta.

Materiaali: Kansi kierrätettyä mäntyä ja jalka kierrätys valurautaa.

Hoito-ohjeet: Kannen uudelleen vahaus noin 6kk välein (käsittely kestää noin 10 min) Jalkaa ei tarvitse vahata uudelleen.

Juuri tätä ruokapöytää on vain yksi kappale, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Saman kaltaisia tuotteita löytyy tai on mahdollista valmistaa, mutta juuri tämä pöytä on uniikki.

Jos tuote on kiinnostava, mutta haluaisit kuitenkin jotain muutoksia tai jotain hieman erilaista, niin ota meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com voimme suunnittella ja valmistaa sinulle juuri sellaisen Käinby 1925 tuotteen kuin haluat. Lisätietoa “made for you” osiossa.

Lisätiedot

Mitat 80 × 75 cm (senttimetri)